Konkurs na wybór operatora gastronomii dwóch lokali w budynku muzeum
Muzeum II Wojny Światowej ogłosiło konkurs na wybór operatora gastronomii dwóch lokali w budynku muzeum z przeznaczeniem na prowadzenie działalności gastronomicznej.
Przedmiotem konkursu jest najem pomieszczeń o powierzchni:
a) dwupoziomowa sala barowa wraz z zapleczem ok. 218,16 m2 (poziom -2 oraz -3),
b) dwupoziomowa sala (restauracja oraz kawiarnia) wraz z zapleczem ok. 565,42 m2 (poziom +4 oraz +5)
na działalność gastronomiczną oraz cateringową
Planowany termin przekazania lokali przyszłemu najemcy to 01.02.2026 r. Umowa obowiązywać będzie przez okres 4 lat dla obu lokali.
Dopuszcza się wynajem lokali, w celu prowadzenia działalności restauracyjnej oraz usług gastronomicznych wraz z usługą cateringową. Bar powinien oferować dania szybkiej obsługi, ale nie będzie posiadał w swojej ofercie napoi alkoholowych. Restauracja powinna oferować dania na zimno oraz na ciepło serwowane z pełną obsługą kelnerską oraz może posiadać w swojej ofercie napoje alkoholowe, pod warunkiem uzyskania przez najemcę stosownych zezwoleń na sprzedaż alkoholu.
Ofertę należy złożyć do dnia 29.10.2025 r.